O nás

Počátky značky se datují až do první poloviny 20. století, kdy v Bystřici pod Lopeníkem vzkvétalo „Řeznictví a uzenářství“ Bohumila Mahdalíka, otce současného majitele. Ten svou živnost provozoval mezi lety 1929 až 1948.

Samotný příběh firmy se začal psát již v roce 1992. Došlo k prvnímu radikálnímu přestavení provozovny a prodejny v Moravské ulici v Uherském Brodě. Firma se mohla pochlubit novými technologiemi i prvními certifikáty kvality.

Klíčovým mezníkem je rok 2004, kdy byl dokončený nový závod uzenářské výroby Na Močidlech, opět v Uherském Brodě. Byly pořízeny nové, moderní technologie a další prodejny. Voma disponovala vlastními dopravními a chladírenskými prostředky a dělala vše pro zkvalitňování své nabídky.

V současné době se Voma, česká firma s více než 25letou tradicí, pyšní výrobky vycházejícími z regionální tradice, ekologickým procesem výroby a odbouráním chemie i oceněním kvality Klasa pro řadu vlastních výrobků. Voma? Poctivá vůně a chuť masa nejvyšší kvality.